Πρόγραμμα - Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019.

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι, κυρίες και κύριοι,

Είναι με βαθιά συγκίνηση και αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης, που σας καλωσορίζω εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, στην αποψινή εκδήλωση, εγκαινιάζοντας έτσι το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019.

Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό θεσμό ο οποίος έχει καθιερωθεί στο Δήμος μας.  Έχει καθιερωθεί γιατί όλοι εσείς με την αγάπη σας και την ευαισθησία σας, αγκαλιάσατε το Πολιτιστικό μας Καλοκαίρι.

Έχω μιλήσει και για αισθήματα αλληλεγγύης, γιατί ουσιαστικά αυτή η προσφορά του Δήμου προς του Πολίτες του και όχι μόνο,  επειδή το Πολιτιστικό μας Καλοκαίρι έχει αγκαλιαστεί από το ευρύτερο κοινό της πόλης και επαρχίας Λεμεσού, παρέχετε εντελώς δωρεάν, δίδοντας έτσι την δυνατότητα σε όλους τους Δημότες να απολαμβάνουν και να χαίρονται αυτό το όμορφο καλοκαιρινό ταξίδι στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Αυτά τα οποία ζούμε καθημερινά, όπως η οικονομική δυσχέρεια, οι πολέμοι γύρω μας, τα τρομοκρατικά κτυπήματα, μας έχουν κάνει πιο σκληρούς.

Πιστεύουμε στο Πολιτισμό και επενδύουμε σ΄αυτόν  γιατί μέσα από τον πολιτισμό μπορούμε να αγγίξουμε την ευαίσθητη πλευρά του ανθρώπου ή ακόμη και την δημιουργική του πλευρά.

Θέλουμε λοιπόν μέσα από τις φετινές μας προτάσεις, στο Πολιστικό Καλοκαίρι, να σας κάνουμε να νιώσετε πιο όμορφα, πιο ανθρώπινα, να περάσουμε ευχάριστες βραδιές.

Σας υποσχόμαστε μοναδικές βραδιές με θεατρικά δρώμενα, μουσικά αφιερώματα, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, ακόμα και θερινό κινηματογράφο ο οποίος θα προβάλλεται στο θεατράκι του ποταμού Γαρύλλη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς μας ForexTime, AIMIS, Blue Pharmacies Ltd, και RCB BANK καθώς και το χορηγό επικοινωνίας, την εφημερίδα Λεμεσός.

Σας εύχομαι να περάσετε όμορφες μαγευτικές βραδιές.

 

Δήμαρχος