Μήνυμα Δημάρχου

Αγαπητοί Συνδημότισσες και Συνδημότες

Με αισθήματα συγκίνησης, τιμής και ευθύνης αναλαμβάνω τη σκυτάλη του Δήμου μας από το φίλο Γιώργο Τ. Γεωργίου, που έχει αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στη νέα αυτή πορεία του.

Από το 2001 υπηρέτησα το Δήμο μας ως Δημοτικός Σύμβουλος, ενώ από το 2011 ανέλαβα καθήκοντα Αντιδημάρχου. ‘Εχω πλήρη επίγνωση πως το έργο που αναλαμβάνω δεν είναι εύκολο και προτίθεμαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να στεφθούν με επιτυχία οι στόχοι που όλοι μαζί θέσαμε για το Δήμο μας.

Τα αναπτυξιακά έργα στην πόλη μας καθιστούν αναγκαία τη συνεργασία όλων μας, αφενός του Δημοτικού Συμβουλίου, αφετέρου των τοπικών φορέων αλλά και του κάθε δημότη ανεξαιρέτως. Η ορθή και αποτελεσματική εφαρμογή των μηχανισμών υλοποίησης των προγραμματισμένων έργων εναπόκειται σε όλους μας, προκειμένου να επιταχυνθεί η ανάπτυξη, ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση προς όλες τις κατευθύνσεις.

Υπό τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, βασική προτεραιότητα μας οφείλει να παραμείνει ο ‘Ανθρωπος. Η πόλη μας θα πρέπει να αποτελεί πρότυπο κοινωνικής ευαισθησίας, αλληλεγγύης, αλληλοσεβασμού και αλληλοβοήθειας. Επιπλέον, οφείλουμε να εντείνουμε τις προσπάθειες μας στον τομέα της καθαριότητας, της υγείας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της αναβάθμισης των χώρων πρασίνου.

Πορευόμαστε μαζί ενωμένοι με κοινούς στόχους και οράματα για την αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που μας προβληματίζουν και τη δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων που θα οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο για όλους τους πολίτες.

Κλείνοντας θα ήθελα να προσκαλέσω όλους όπως τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού που διοργανώνει ο Δήμος μας.


Νίκος Α. Αναστασίου
Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών