Μήνυμα Δημάρχου

Αγαπητοί Συνδημότες, Φίλες και Φίλοι
 
Μέσα σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο που περνά η πατρίδα μας με σοβαρότατες επιπτώσεις και στην τοπική αυτοδιοίκηση, τόσο εγώ προσωπικά αλλά και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις στο Δήμο μας.
 
Έχοντας σαν βασικό μας μέλημα τον άνθρωπο, θα εργαστούμε μέσα σε κλίμα συναίνεσης και ομοψυχίας για να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των Δημοτών  μας.
 
Πέραν των σοβαρών και χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος, όπως τα Βερεγγάρια, η κτηνοτροφική περιοχή, ο συνδετήριος δρόμος Ανθούπολης, όμβρια ύδατα, ολοκλήρωση υπηρεσιών ΣΑΛΑ στους προσφυγικούς οικισμούς και συνοικισμούς, θα δώσουμε μεγάλη σημασία και στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημότες μας. 
Προβλήματα όπως η υγεία, το περιβάλλον καθώς και οι συνθήκες ζωής των Δημοτών μας.
 
Από την αρχή του χρόνου που μας δόθηκε η λαϊκή εντολή, επιδιώκεται σε συνεργασία με τα λιγοστά στελέχη της Δημοτικής Υπηρεσίες μέσα από την σωστή οργάνωση, να αναβαθμίσουμε  και να εκσυγχρονίσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους Δημότες μας. Με την ευκαιρία που μου δίνεται να ευχαριστήσω και δημόσια την Δημοτική Υπηρεσία για το έργο που επιτελεί.
 
Βασική προϋπόθεση για επίτευξη των στόχων μας είναι η εμπλοκή των Δημοτών μας σε όλα τα επίπεδα. Στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση των δημοτών μας.
 
Η εμπλοκή των δημοτών σε θέματα προστασίας των έργων που παραδίδονται, αλλά και ο σεβασμός και η διατήρηση τους σε άριστη κατάσταση αποτελούν βασική προϋπόθεση για μια σύγχρονη πόλη.
 
Η εμπλοκή όλων μας, στα θέματα ανακύκλωσης αλλά και κομποστοποίησης αποτελεί βασική προϋπόθεση σε μια σύγχρονη κοινωνία.
 
Κλείνοντας θα ήθελα να καλέσω τους δημότες μας να συμμετάσχουν στις πανδημοτικές συγκεντρώσεις που κατά καιρούς πραγματοποιούνται, με σκοπό να θέσουν τις εισηγήσεις τους για τα διάφορα θέματα που τους απασχολούν, συμβάλλοντας έτσι στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών.
 
 
Νίκος Α. Αναστασίου
Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών