Συνάντηση Πολιτ. Αθλ. Κέντρου Καρμιώτισσας - Δημάρχου Κάτω Πολεμιδιών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών ανακοινώνει ότι σήμερα 2 Νοεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε  συνάντηση στα γραφεία του μεταξύ του Πολιτιστικού Αθλητικού Κέντρου Καρμιώτισσας και του Δημάρχου Κάτω Πολεμιδιών όπου  το επίκεντρο της συζήτησης ήταν το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες σχετικά με την χρήση του Δημοτικού Γηπέδου «Δεν ξεχνώ – Επιστροφή».
 
Μετά από διαλογική συζήτηση συμφωνήθηκε και από τις δυο πλευρές ότι προέκυψε  ασυνεννοησία  η οποία οδήγησε σε λάθος συμπεράσματα. Πέραν τούτου οι δυο πλευρές συμφώνησαν στην αναγκαιότητα να διευρύνουν την όλη συνεργασία τους και την όλη προσπάθεια που καταβάλλεται για την προώθηση του Αθλητισμού.
 
Η Καρμιώτισσα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου και πρέπει μέσα από κοινές δράσεις να στηριχθεί η όλη προσπάθεια του Σωματείου για παραμονή και εδραίωση του στην Α’  κατηγορία.
 
Για αποφυγή οποιοδήποτε μελλοντικών παρεξηγήσεων θα υπάρχει στενή συνεργασία του Δημάρχου Κάτω Πολεμιδιών κ. Νίκου Αναστασίου και του Προέδρου της Καρμιώτισσας κ. Δημήτρη Βραχίμη.
02/11/2020