Ενημέρωση για την πορεία εκστρατείας καθαριότητας – Καθαρισμός οικοπέδων και ανοικτών χώρων

 
Ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών ενημερώνει τους δημότες ότι συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η εκστρατεία καθαριότητας του Δήμου. 
 
Συγκεκριμένα έχουν καθαριστεί μέχρι στιγμής 350 οικόπεδα και ανοικτοί χώροι, ποσοστό περίπου 95% των καταγραφέντων για καθαρισμό.
 
Οι υπηρεσίες του Δήμου προχώρησαν σε καθαρισμό 60 πάρκων, κατά σειρά προτεραιότητας και προβλέπεται ο σταδιακός καθαρισμός των υπολοίπων.
 
Έχει γίνει ψεκασμός για την καταπολέμηση των κουνουπιών  στην κοίτη του ποταμού Γαρύλη, σε οχετούς ομβρίων, αυλάκια και γενικά όπου υπάρχουν στάσιμα νερά και υπάρχει εκκόλαψη κουνουπιών.
Συνεχίζεται με έντονο ρυθμό η εκστρατεία καταπολέμησης της ποντίκας. Έχουν τοποθετηθεί 500 σωλήνες (ποντικοπαγίδες), σ’ όλη την επικράτεια του Δήμου.
Συνεχίζεται το καθάρισμα των χόρτων, από τα πεζοδρόμια, το Καλέβουναρι, ενώ ο ευπρεπισμός του Γραμμικού Πάρκου Γαρύλη προχωρεί.
 
Ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών θα ήθελε να ευχαριστήσει τους δημότες οι οποίοι έχουν δείξει κατανόηση και πνεύμα συνεργασίας αφού λόγω της έντονης βροχόπτωσης η βλάστηση χόρτων ήταν μεγάλη και πυκνή με αποτέλεσμα ο όγκος της εργασίας να αυξηθεί κατακόρυφα και να δυσχεραίνεται το έργο της Δημοτικής Υπηρεσίας και να υπάρχει σχετική καθυστέρηση. 
 
Περαιτέρω τονίζεται για ακόμη μια φορά ότι στόχος του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών είναι ο ευπρεπισμός και η συνεχής αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας για το καλό της πόλης και των δημοτών των Κάτω Πολεμιδιών.
 
05/07/2019